Book Character Day

Oj, oj, oj det är verkligen fullt upp på morgonen för att få iväg alla olika karaktärer som bor här oss nuförtiden. Svenska fotbollsfans ena dagen, sen är det häxa och pumpa och igår så var det dags att vara någon ur en bok. Jag hade lobbat för Madicken och Lisabeth heeeela hösten, vi hade klänningar och sidenband redo men nähääädå tjejerna ville bara vara P R I N S E S S O R. Så var det med det!
 
Det var i alla fall en väldigt trevlig dag, rektorn var bokpolis och med jämna mellanrum ropade han ut i högtalarna:
-Pick up your books and start reading NOW! Det visade sig också att han var Superman, helt plötsligt dök han upp i Signes klassrum, drog isär skjortan och visade sitt S, mycket uppskattat. (Ett litet tips till de rektorer jag känner... )Andra personligheter som man kunde möta i korridorerna var Angry Bird, kinesisk kejsare, Rödluvan, Spindelmannen, Tingeling, Harry Potter, Snövit, Pippi och Nemo.
 
 
Astrids klass, Luan från Kina var en drake, Tilly från USA/Australien var Snövit, Sacha från Frankrike var pirat, Astrid var prinsessan Purpelicious och Eric från Sverige var Nemo.
 
 
Signes klassrum. De riktigt stora eleverna (högstadiet?) kom in och läste för klassen en stund. Signe sitter med Fabrizia från Italien.
 
 

Kommentarer
Postat av: Åsa

Oj vad många utklädningskostymer! Cool rektor med S på bröstet! Lite tuffare än jag tror jag! Kram!

Svar: Nej då, inte alls tuffare än dig snarare en liten pojke i förstor kostym! Kram!
Anna-Karin

2012-11-02 @ 21:18:28
Postat av: Cristin

SuperWoman! Det vore ngt det! Men vilken himla rolig idé! Lite som vi gjorde Astrid Lindgrendagen!

2012-11-05 @ 23:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0