Glad midsommar!

 
 
 
Hoppas ni får en jättefin midsommar, i år kommer solen att skina, jordgubbarna vara söta, nubben kall och myggen bortflugna.

Vi kommer också att ha en fin om än lite annorlunda midsommar. Snart hämtar tjejerna och jag Cristin på flygplatsen och i kväll kommer Anders hem. Imorgon ska här firas med sill och nubbe från kära Sverige men utan jordgubbar, den säsongen är över sen länge här.

Vi tänker på er och snart ses vi, bara tre veckor kvar! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anita

Ha en riktigt skön midsommar alla i kung Artur´s rike!!!!Smaklig sillmåltid m silldricka, det kanske slinker ner en "körv m brö" elle ngt "blått" på ägget också. Hoppas att Kungen klarar av att ni nu är ytterligare en brud i hans kungarike( han är väl härdad!!) Ha kul, njut av varandra o hoppas att vi kan hinna ses när ni är hemma. Stor kram från mig till er alla!!

Svar: Nubbarna smakade utmärkt, tack för dem! Även det andra gick ner, Signe visade sig gilla sillen bäst så nu har kungen fått konkurens. Idag har vi varit och fått kinesisk fotmassage, det betydde kläm lite här o där... ;) Klart vi ska ses, kram så länge!
Anna-Karin

2012-06-21 @ 14:16:49
Postat av: Ulrika Leandersson

Härligt, bara tre veckor det går fort. Vi längtar efter er. Idag är det kanonväder men de spår sämre väder på lördag. Ebba skall bada imorgon oberoende av vattentemperaturen, för det är tradition. Vi har börjat vår semester idag och tre veckor framåt sedan har vi en och en halv vecka v. 32. Stora och många kramar Ebba, Jonny, Ulrika

Svar: Vi längtar efter er med, tjejerna ser verkligen fram emot Sverige"semestern". Hoppas att vädret vänder genast och det blir sol resten av er semester. Ses snart, krramar från Kina
Anna-Karin

2012-06-21 @ 21:20:18
Postat av: monalisa.noak@tele2.se

Hoppas ni haft en härlig midsommarhelg, vi har haft det bra MEN det kunde ha varit bättre om det inte regnat så fasligt och om inte knotten hade varit så många och så ilskna. Men det är väl detta som är tjusningen med svensk sommar!?!!!!???
Vi har sett alla bilder från er och även från fam. Sven, och vi blir faktiskt lite sugna på att åka dit vi också.
Ha det gott och hälsa alla.

Svar: Vi hade det bra, inget regn, inga knott men nubbe och sill som vi försetts med av vår gäst. Just nu är det otroligt varmt, runt 40 grader, men med vattenpauser och besök inne i AC´n så överlever vi. Vi ser fram emot svensk sommar, hur den än är och att träffa er allihop. O angående besök så har Leanderssons B&B inga bokningar under hösten!
Anna-Karin

2012-06-24 @ 15:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0