Springbreak och American barbecue

Just nu har Signe och Astrid vårlov från skolan. Vi har passat på att göra saker där det normalt är väldigt mycket folk, de kinesiska barnen är nämligen inte lediga. Första utflykten gick till en pysselaffär i området, här drejades det, lektes i sandlådan och gjordes fönsterdekorationer. På tisdagen åkte vi till Dayanta (Stora Vildgåspagoden) och leklandet som finns där. Jämfört med Signes fördelsedag var det verkligen TOMT, väldigt skönt för oss vuxna och jättekul för barnen. Vi hade sällskap av familjen Skogsberg, en italiensk familj och Liz, mycket lyckat! Veckan innehöll också en tur till lekplatserna vid Södra sjön, bada i poolen och gå till Barbecuestreet med Grimms och Skogsbergs.



På lördagen var vi bjudna till Liz och Stan på barbecue, de har nyss varit hemma i USA och bunkrat upp med massor av amerikansk mat. Vi drack Margaritas, åt bratwurst, spelade wii och hade en mycket mysig kväll. Vi avslutade hemma hos deras grannar, Jade och Klaus. Där var det fullt hus, bland annat var familjen Grimm där!


Kommentarer
Postat av: Anita

Härligt med info från er igen....ni ser ut o må väldigt gott!! Nu har ni väl x-tra mysigt m fler familjemedlemmar hos er. Åh, tänk att Artur ska skicka en inbjudan till C3....sååååå spännande för henne o er!!! För o inte tala om alla grodor som ska skutta runt i Xi´An under midsommar efter en liten sillrumpa i "maggen". Glömmer inte att Å träder in i er familj innan det är dags för C3 o komma, om hon blir insläppt!! Må nu så gott alla o här bara väntas det (hon e lite pirrig)!!!!! Kram kram

2012-04-27 @ 18:06:57
Postat av: Cristin

Det ska bli sååååååå spännande!!! Tihi, jag ska till Kina! Verkar som om jag gör ett bra val oxå!!!! :-D

KRAM på er

2012-04-28 @ 22:26:41
Postat av: Åsa

Vilka fina bilder! Så roligt att "ses" igår. Skype är galet häftigt! Tänk att det bara funkar! Kommer snart! Om två dagar är det maj, och i maj kommer jag! Längtar!!!!



Stor kram! Åsa

2012-04-29 @ 22:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0