Online...

äntligen! Och jag kan rapportera att vi har hunnit med att vara utan värme i lägenheten (här är vinter, ungefär samma gradantal som hemma), strömavbrott och magsjuka. Dessutom funkar inte internet, mycket frustrerande!
Men nu är Signe frisk, vi har VARMT i lägenheten och snart är det en veckas ledighet för hela familjen. Nästa vecka är kinesernas stora familjehögtid, vårfestivalen/Nyår. Det märks att de laddar, raketer och smällar smattrar mest hela tiden, igår var det Tema på skolan, pyssel på fm och en väldig show på em, överallt hänger det dekorationer, röda lyktor, drakar (2012 är drakens år) och "julpynt".

Signe har börjat så smått i sin klass, det är väldigt annorlunda mot Loket. På förmiddagen serveras snacks, oftast något sött och lunchen beställer man från en restaurang, den här veckan har det varit Subway så det är vi lite mätta på. De går inte ut eftersom det är så kallt (runt 0:an) och alla, oavsett om man är tre eller fem, jobbar med siffror och bokstäver. 

Allt känns nytt, spännande, läskigt och överväldigande på samma gång. Men vår räddning bor nära, familjen Skogsberg i huset bredvid och familjen Grimm en kilometer bort. Utan dem skulle vi vara helt vilse i pannkakan!

Jag ska försöka lägga in lite bilder nu i veckan om jag bara får internätet att funka på Anders dator.


Kommentarer
Postat av: Mats

Härligt med ett livstecken! Jag såg filmen om Xi'an igår, det verkar ju vara ett ställe av betydelse under historien. Där har ni mycket att utforska. Har lovat Tyra att bevaka den här bloggen, och nu har jag något att framföra. Ser fram mot bilderna, och har ni Skype så skulle nog tjejerna tycka att det vore kul att ses!

2012-01-20 @ 15:21:09
Postat av: Anita C

Underbart o få ett "livstecken" från er....förstår när det varit en så tuff start. Skönt att ni har det varmt o e friska nu. Fira nu in i drakåret ordentligt väntar m spänning på bilder. Tur att Signe e en tjej som redan kan o e intresserad...du får väl inför "lekens betydelse" på skolan - eller inte. Sköt om er o må så gott STOR bamsekram till er alla från mig/Anita

2012-01-20 @ 16:18:00
Postat av: Åsa

Åååååå som jag har väntat på inlägg. Verkar havarit en tuff start. Otroligt skönt att ni nu är lite mer på banan.



Hela familjen hälsar från ett kallt (på riktigt...:-)) och soligt Sälen.



Massor av kramar!,



Åsa

2012-01-20 @ 19:16:24
Postat av: Frida

Gött med ett livstecken! Ha det bra!



Kram

2012-01-20 @ 19:37:28
Postat av: Maria

Tjoho familjen Leandersson lever!!! Så skönt att höra ett livstecken från er verkar varit en omtumlande start i det stora landet. Men förhoppningsvis blir det bara bättre.

Spännande att höra hur ni har det, hälsa hela familjen.

Stoooooooor kram från Butorp.

2012-01-20 @ 19:37:45
Postat av: Johanna

Skönt att äntligen höra något ifrån er. Har allt undrat hur ni har det. Ingen drömstart låter det som men det kanske kompenseras med festligheterna som väntar... :)



Massor av kramar!

2012-01-20 @ 21:29:52
Postat av: Cristin

WAOW!!!!! Ni är där!!!! Tuff start för de nya drakarna i China, men det kan bara bli bättre!!!! Signe kommer gilla skolan massor!!!!!



Stor kram

2012-01-21 @ 00:49:34
Postat av: Mona-Lisa

Härligt att höra från er!!

Efter en tuff början kan det ju bara bli bättre.

Signe är en kavat liten tjej med massor av charm, hon kommer att klara skolan galant. Hur mår det andra lilla charmknippet Astrid då, gillar hon alla raketer och drakar?

Det skall bli spännande att följa er på detta äventyr.



Ha det så gott allihop.

2012-01-21 @ 09:31:38
Postat av: Maj

Härligt att höra från Er! Sitter just nu och tittar på Håkan Juholt som meddelar sin avgång, ute är det snöstorm och -5 grader. Skönt att det ordnat sig för Er efter det inledande strulet!



Kramar till Er alla!! Och lite extra till Signe och Astrid!

2012-01-21 @ 16:10:29
Postat av: Linda

Skönt att ni har kommit på plats, vilket äventyr ni har framför er! Stor kram

2012-01-21 @ 20:02:22
Postat av: Calle

Skönt att höra att ni har det relativt bra. Oskar hälsar till kusinerna.



Kramar från fam Ring

2012-01-22 @ 19:00:51
Postat av: Loket

Hej på er!Många kramar från oss alla, vi måste nog ominstallera skype, tryckte nog på fel knapp...

Här är bra, vi vill ha snö!!!! Vi hörs, Anna

2012-02-09 @ 09:23:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0