Annorlunda 5-årskalas

Efter en skön och lugn förmiddag bar det av till Stora Gåspagoden, målet var leklandet Toysmart. Det var ett jättefint lekland med massor av kul för barnen. Benjamin och Elliot skymtade vi då och då men de var för snabba för att vi andra skulle kunna hänga med. Eric höll ihop med tjejerna och de åkte rutschkanor, hoppade i bollhav och på studsmattor, gungade och mycket mer. Efter en dryg timme var föräldrarna helt slut och papporna i stort behov av en kall öl. Det var massor av folk och de spelade hög kinesisk popmusik hela tiden. Barnen var dock nöjda med att få fortsätta till Papa John´s.

På vägen ut passerade vi några juvelerar och då passade Susanne, Lise-Lott och jag på att önska oss något litet till Alla Hjärtans Dag. Ett guldhalsband för runt 20 000 eller några tjusiga diamantörhängen för 16 000 är vi väl ändå värda. Var det inte lyxhustrur vi var?

Efter pizzan hann vi gå en sväng runt Gåspagoden, kineserna är fantstiska på att pynta med lampor och lanternor!

Signe var superglad för sitt kalas, sina fina vänner och presenterna hon fick, rosa blinkskor, prinsessaryggsäck, Play-Doh glassmaskin och rittavla.

På söndagen åkte vi till vår nya favoritaffär, Decathlon. En stor sportaffär med massor av saker. Vi köpte cyklar till tjejerna och träningskläder till de vuxna. Anders och jag har faktiskt kommit igång i gymmet/poolen! Signe valde en rosa cykel med en prinsessa på och en cykelsadel till dockan, så klart. Astrid körde en coolare stil, orange cykel med en snygg krokodiltuta. Båda var väldigt nöjda och ägnade hela eftermiddagen till att cykla runt i vår compound.

Tack till alla för hälsningar hemifrån. Signe uppskattade dem verkligen. Mest rörd blev hon när Loket ringde på Skype och alla förskolekompisar sjöng Ja må du leva för henne.
LeklandetPizza, glass och Stora Gåspagoden.Stora tjejer!
Kommentarer
Postat av: Cristin

Vilken härlig födelsedag! Vad mycket roligt man kan göra i Kina! Härligt att mamman å pappan tränar inför beach 2012 i china!!! :) Och eftersom den ena enbart är lyxhustru så kommer ju AK bli värsta bruden!!!! Det är du ju iofs redan, men ändå liksom!!! ;) Jag tycker absolut att ni lyxiga fruar är värda massor av guld som glittrar!!!!

Kram på er!!

2012-02-13 @ 17:51:55
Postat av: Anita

Instämmer i alla C3:s kommentarer och ett litet tillägg....A borde ju "blinga" till sin fru ngt alldeles speciellt. Kungen ska ju se till att hans drottning glimmar. Ha de o må gott!!!

2012-02-13 @ 19:14:53
Postat av: Åsa

Vilka prinsessor! ...och vilken drottning du kommer bli mex allt glitter imorgon :-). Kram, Å.

2012-02-13 @ 20:43:19
Postat av: mormor och mrfar

schysta cyklar.Coola färger...bara cykelhjälmar som fattas. Kramar från oss

2012-02-13 @ 21:13:12
Postat av: IdaM

Åh va fina ni är allihopa! Många <3-dagkramar till er!! Saknar er massor!(Och Anders... AK är helt klart värt ett halsband för minst 16 000. Recognize)

2012-02-14 @ 09:54:14
Postat av: Rebecka Nygren

Grattis i efterskott, prinsessan Signe! <3

2012-02-27 @ 20:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0